2.2.2012

Still standing proud like a queen







Oon yrittäny alottaa tän postauksen kirjottamista jo pari tsiljoonaa kertaa mut ei se vaan onnistu. Koeviikko vaihteeks ohi taas, sinne meni ihanan rennot yheltä kotiin päivät ja ens viikol luvassa taas tuttua neljää asti istumista huoh. Piristävää huomata kuinka onki jo vahingos tullu päätettyy ystävänpäivänki ohjelma, nimittäin kuka idiootti iskee sille päivälle uusinnat? Täällä yks idiootti luuli olevan hyväki idea jättää matikka mieluummin suosiolla uusintaan ku ottaa 5, mut ei se tainnukkaa olla niin fiksuu. Kyllä, olen tyhmä lapsi moi.

Jos en ois näin vilukissa, nii ehkä jaksaisinki yrittää leikkii kameran kans kunnolla tuol ulkona ja sit kuvaussaldoki ois sen mukast. Mut ei voi mitää ku parissa minuutissa on vähintäänki sormet, varpaat ja ajatukset jäässä. Yritin sentää perus jumituksen sijasta miettii meikkii ja kampaust wanhoihi, mut jotenki se sit vaan jäi taas pelkästään siihe miettimisee.

Ääää, huomaan et tää on taas yks turha postaus muitten turhien joukkoo, joten ehkä ois iha hyvä siirtyy syömää päärynöitä jee.

2 kommenttia:

  1. Mun blogista löytyisi siulle award, toivottavasti et oo kyseistä jo aikaisemmin saanut. :)

    http://nailsnstyles.blogspot.com/2012/02/one-lovely-blog-award.html

    VastaaPoista